Towers N' Trolls

Towers N' Trolls 1.4.2

Bescherm je kasteel tegen lelijke trollen

Towers N' Trolls is een kleurrijk spel in het tower defense genre. In een notendop bouw je torens, die een kasteel beschermen tegen binnenstormende trollen. De trollen komen in verschillende smaken: van ondermaats doch explosief tot log maar destructief. In eerste instantie is Towers N' Trolls gratis, maar wil je verder spelen dan zijn er nieuwe levels te koop. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Prachtige beelden
  • Verslavende speelstijl
  • Veel upgrades torens

TEGEN

  • Lokt nogal tot aankopen

Uitmuntend
8

Towers N' Trolls is een kleurrijk spel in het tower defense genre. In een notendop bouw je torens, die een kasteel beschermen tegen binnenstormende trollen. De trollen komen in verschillende smaken: van ondermaats doch explosief tot log maar destructief. In eerste instantie is Towers N' Trolls gratis, maar wil je verder spelen dan zijn er nieuwe levels te koop.

Spellen met torens zijn populair en schaamteloos verslavend. Persoonlijke favorieten zijn bijvoorbeeld het schattige Jelly Defense of het stijlvolle Samurai vs Zombies Defense. Towers N' Trolls gooit het over de grappige boeg, met mooie beelden als kers op de taart. Het spel biedt in totaal 6 werelden met levels, waarvan 2 direct kosteloos te spelen zijn. De rest koop je of speel je vrij met diamanten die je verdient met het stoppen van trollen.

In de eerste wereld (het bos) krijg je de kans om op te warmen: trollen zijn hier ondermaats en bieden niet zoveel tegenstand. De eerste 5 levels zijn erg gemakkelijk, maar trainen je voor de rest van het spel. Het niveau in de 2e wereld ligt aanzienlijk hoger en hier moet je niet alleen torens bouwen maar ook mijnen in het veld leggen om doorgebroken trollen de lucht in te knallen. Later in het spel krijg je tevens gifgas tot je beschikking, wat behoorlijk effectief blijkt tegen de monsters. Towers N' Trolls is een kleurrijk spel met een hoge verslavingsfactor. De levels zien er prachtig uit en voor je het weet stijgt de moeilijkheidsgraad je boven het hoofd. Toch blijft Towers N' Trolls leuk en merk je dat je een uur of wat kwijt bent met het bouwen van torens en het droppen van bommen. Hoewel Towers N' Trolls gratis is, duurt het lang voordat je een nieuwe wereld vrij hebt 'gespaard' (met diamanten).

Towers N' Trolls

Download

Towers N' Trolls 1.4.2